Dieta długowieczności. Książka kulinarna - Krystyna Dajka
Opis
W książce znajdziesz:
- 100 zdrowych przepisów na cały dzień: śniadania, drugie śniadania, obiady, desery, kolacje, dodatki, soki i koktajle,
- podpowiedzi, jakich produktów używać, by nadal jeść smacznie, ale zdrowo,
- przydatne i ważne informacje o właściwościach miodów i ziół,
- zalecenia, jak parzyć herbaty,
- informacje o dodatkach do żywności, które szkodzą naszemu zdrowiu.
Krystyna Dajka jest dyplomowanym dietetykiem, specjalistą promocji, pedagogiki i polityki zdrowia. Regularnie prowadzi warsztaty kulinarne „Gotujemy dla zdrowia” i turnusy z postem Daniela. W 2017 roku ukazała się jej książka Post Daniela z uzdrawiającą dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej®, która od razu stała się bestsellerem.